Mizmizmyrtle Betul-08 paylaşıyorum ama Tabiki sınırlarım var hesabım gizli sadece yakın çevrem eklidir diğer türlü şu dönemde cesaret edemezdim ben
Kuzeymomss Betul-08 paylaşıyorum, tabi hesabım gizli. Öyle çokta paylaşmam, nadir hikayede paylaşırım. Post olarakta, aylık resimlerini atarım, birlikte çekildiğimizi o kadar. Birde en son doğum videosunu paylaşmıştım
hilalhanim Betul-08 paylaşmıyorum kimin sapık kimin insan olduğunu bilmediğim için. Çocuk taciz ve tecavüz oranları çok arttı
GiybetReis Betul-08 ben paylaşıyorm hesabım gizli zaten. He şimdi o fotolara ulaşmak kolAy gizli olsa ne olur diyenler de var. O aileleride anlıyorum doğru ama sonucta bebeğim her gün sokağa cıkıyor. Gizli hesabıma erişip foto çalmaktansa sokakta çekerler zaten fotografını o daha basit. Rabbim korusun evlatlarımızı . Ben paylaşıyorum paylaşımlarıma kendimde de olduğu gibi bebeğimde de dikkat ediyorum. Nazara inanırım ama sonuçta nazar sadece instada değil sokakta da var. Paylaşmayana da neden paylaşmıyorsun demem tabi herkesin düşüncesi farklı :)
_ipekk18 Betul-08 paylaşmıyorum nazar hak ve inanıyorum herkes iyi gözle bakmayabilir 🌸 Benim için önemli Akrabalarda ekli olsa atmıyorum
Bngayln Betul-08 Paylaşmıyorum. Dijitalbaba Orhan Toker’i takip ediyorum hamileliğimde denk gelmiştim profiline paylaşmama düşüncemi şekillendiren onun paylaşımları oldu.
Brutal-Betty Profilim gizli paylaşıyorum ve oğluma ait Instagram hesabı da açtım o da gizli anı kalsın diye bütün fotoğraflar oraya atıyorum he nazar değecek falan diyenler de oluyor eee bu çocuk parka çıkıyor hastaneye gidiyor sağ sola çıkıyor 🤭🤭
Mavikelebek54 Betul-08 şuan oğlum 4 aylık ve paylaşmıyorum kimin ne gözle baktığını bilemem o yüzden korkuyorum nazar olur diye 🥲 yoksa paylaşmak istiyorum ama elim gitmiyor bı turlu 🙄