Elifssu RainOverMe Gayet güzel ve aynı kalitede ama sayfaya göre daha uygun fiyatlar gecen ay kızıma 2′li uyku tulumu aldım 60 tl’ye sayfasında 1 tanesi 100 küsür yani
RainOverMe Elifssu ya cok ıyıymıs. Kusuru var mı yoksa tek kalan urunler mı oluyor. Cesıt ve beden bulmak kolay mı, Yakın sayılırız fırsatım olursa gıderım sızın vesılenızle, cok tesekkur ederım🤗🙏🏻🌺
Elifssu RainOverMe Önceden defolu ürünler veya tek kalan ürünler vardı ama şuan nadiren bulabilirsiniz defolu ürün sayfasında ki ürünlerle birebir aynı sürekli ürünler yenileniyor etiketsiz cok nadir ürünler var veya hatalı ürün oda su sekilde üretim hatası oluyo rengi bir tık acık veya bir tık koyu gibi o sekilde kızıma 2 adet tayt görünümle pantolon aldım 20 tl’ye suan fiyatlar nasıl bilmiyorum ama bos bir zamanda gidip sakin sakin dolasırsanız cok Güzel fiyatlara cok Güzel seyler alabilirsiniz 🌸
RainOverMe Elifssu kalite aynıysa renk farkı cok da onemlı degıl🙃umarım fırsatım olur cok merak ettım acıkcası cok cok tesekkur ederım gule gule kullansın saglıkla buyusun bebısınız🥰🙏🏻🌺