Muru Gulysli ilk zamanlar ucum yok diye kullandık, sonra uykusunda sürekli mememi verdim ve emdikçe ucum çıkmaya başladı bende bıraktım
EftelyaUmut Gulysli hiç bırakmadım aslında bırakmayı da denemedim dişleri çıkınca sa da kurtarıcım oldu 15 aylığız
arzugr941 11 aylık hala bırakamadım 8 tane dış var çok ısırıyor silikonla emzirmek daha kurtarıcı geldi :)
Ahsenkus Valla meme ucum yok diye başladım şimdi normal tutmuyor sürekli meme ucu arıyor silikonsuz verince:( nereden başladım bu uca
Yagmuryy Meme ucum yok dıye aldım bende 17 aylık ucsuz almıyo bırakmak için bi cabada sarf etmedım bende acıkcası
alisinannesi63 Yagmuryy peki hangi marka kullanıyorsunuz memnun musunuz ve kolay yapışması için neler yapabilirim
Gulysli EftelyaUmut bir zararı olur mu acaba diye endişe ediyorum doktordan hemşiresine herkes bırakmam gerektiğini söylüyor
DytCnsbzkrt Uç kullanımına rağmen yeterli kilo alımı oldu mu peki? Benimde bebeğim 20 günlük ve uçsuz kesinlikle emmiyor . Bazı yerlerde uç kullanınca az kilo alır yazıyordu sizlerde öyle bişey oldu mu
Dila-aslan DytCnsbzkrt benimde aynı bebeğim 25 günlük uçla süt az mi gidiyormuş duymamıştım hiç iri bebek olduğu icin mama takviyesi yapiyorum anlayamıyorum süt yetiyor mu yetmiyor mu