Aryakuzu Kizim 5 aylik oldu ek gidaya gecmek istiyoruz emmeyi ftla sevmedigi icin ama hazirmi bilmiyorum bazi doktorlar bebekler hazir oldugunu size gösterir yemeklere saldirarak diyor Benim kizim yemek yedigimizdw gözlerini ayirmiyir ama yemegede saldirmuyir genel olarak önünde ne olursa agzina kadan bi bebek bu ister yemek ister baska bisi olsun nasil anliycam acaba ?
Asilkuzey Aryakuzu Aryakuzu 5 aylık olduğu için henüz püre şeklinde değilde mesela elma suyundan tattırabilirsiniz 3 gün kuralı ile. 6 aydan sonra püre olarak devam edin bence
Aryakuzu Gozz Merve_kozz ilk havuc püresi yapip bir cay kasigi vermekle baslayib severse hergün bir cay kasigi daha fazla vermeyi düsünüyorum
Gozz Aryakuzu Havuç değil de yoğurt verebilirsiniz bence.Meyve püresi olabilir(kabız olmuyorsa muz olabilir ya da elma püresi olabilir)
Merve_kozz Aryakuzu doktorumuz da bizi önce havuc patates kabak ve brokoli ile baslattı meyve püresi destekli tabi yoğurt elerji teşkil edebilir onu bir sonraki ay üç gün kuralıyla deneyin derim