tugcecinkis ne kadar büyük tepki verirseniz o kadar inatlaşır ve devam eder bu durum. Elbette zor sabır istiyor siz mümkün olduğunca sabredin kızmayın. Benim kızımda büyük tuvaletini altına yapıyordu bu durum 1 ay sürdü hatta daha fazla sonrasında tutmaya başladı oda 1 ay kadar sürdü kabız oldu derken bu bebekli hayvanlı yapışkanlar varya steckerlar onlardan teklif ettim her büyük tuvaletini yaptığında 1 tane veriyorum bu çok teşvik edici oldu bizde. Doktorumuz önermişti, işin içinden çıkamadığımı anlatmıştım onun önerisiyle yaptım ve durum şükürler olsun düzeldi artık yapıyor. Sadece ara sıra geceleri çişini kaçırıyor eğer çok sıvı tükettiyse o kadar da olur alışma evresinde. 33 aylık şuan kızım 3 4 ay oldu başlayalı bizimde. Sizde dediğim gibi yapışkanlardan yararlanabilirsiniz seviyorsa teşvik ediyor gerçekten🥰 Birde bi yazı var biçok kez böyle postların altına yazmıştım ( 18 ay sonrası baskıcı olmayan tuvalet eğitimi) yazı bu googla yazın ilk sıradaki linki okuyun çok faydalı bi yazı umarım kolay ilerler süreç sizin için🥰