Seherbilgic 2 aylık kızım ne bips tutuyor ne avent acaba bunları tutmayıp başka bi marka tutan, önerisi olan var mı aranızda chicco öneriyorlar ama onun da bir garantisi yok tabi 🤦🏼♀️
Gamzosgamzos Seherbilgic tutmayan bebek tutmuyor malesef iki kızım var 5 6 cesit emzik var evde ikiside ne yaptiysam tutmadı 🤦♀️
Eminecak Seherbilgic avent aldim doğmadan önce asla almiyor öğürüyor 2 aylık oglum. Nasıl alistiricam bilmiyorum baska da pahalı emzik almak istemiyorum yine tutmazsa diye. Ucuz bir tane denicem markette satilanlardan
Seherbilgic sheyda9191 çok zor ya aslında sürekli memede olan bir bebek benim ki emmeyi de seviyor ama emzik emmiyor
Seherbilgic Gamzosgamzos yani hiç mi almadı mesela benim kızım uykuya geçerken zorla veriyorum uyuyunca kendi atıyor ama gün içerisinde asla emmiyor acaba ilerde alışır mı
sheyda9191 Seherbilgic benimki memede emmedi hiç ne yazık ki. Doğduktan sonra hemen yoğun bakıma alındı 3 hafta kaldı ve meme reddi yaşado. İlk günden beri biberonla besleniyor ama emziği bir türlü kabıl etmedi
Seherbilgic sheyda9191 bende günde bir iki birberon mama veriyorum ama dediğiniz gibi emzik yok bakalım yeni sipariş ettim chicco inşallah onu emer
sheyda9191 Seherbilgic bibs kauçuk ve oioi silikon emzikleri de çok öneriyorlar. İsterseniz onlara da bi şans verin bunu da tutmazsa.
Seherbilgic Eminecak bende senin gibi düşündüm wee baby aldım damaklı onu da tutmadı chicco sipariş verdim bakalım bide onu deneyelim