Melikeeakcaa Göğüsümün birinden az birinden çok süt geliyor. Ve biri diğerine göre çok daha küçük. Böyle sorunu olan var mı aranızda? Ya da bir çözüm önerisi olan
Ayln1613 Melikeeakcaa benimde öyle bebeğim bir tarafı red ettiği için azaldı ve küçüldü. Sürekli azalan memeyi vermeyi fırsat buldukça sağmayı deneyin talep arttıkça süt de artıyor benim bebeğim ret ediyor almıyor sağma ile de ilerleme pek sağlayamadık çalışıyorum düzenli sağamıyprum
Ayse476 Melikeeakcaa aynı sorun bende de var. Küçük olandan süt çok çok az geliyor. Bebeğim de onu emmek istemiyor. Süt tamamen kesilecek
Melikeeakcaa Ayln1613 bende 2 gündür veriyorum ve gerçekten fark etti sütüm çoğaldı o göğüsümde de. Ama orantısızlık aynı 😂
Melikeeakcaa aysnarbc ben tek göğüs emmekten kurtardım gibi ya bakalım. 2 gündür veriyorum sol göğüsümüde şimdilik alıyor sütümde çoğaldı gibi çok şükür. Hayırlısı artık
Mehtap-37 Benim fazla sütüm yok kırkımız yeni çıktı bebeğim de süt az geldiği için sinirlenip memeyi çıkarıyo almak istemiyor mama veriyorum doymuyor çünkü 😔
Eessiinn Melikeeakcaa Bir meme daha fazla süt üretir bu normal bir durum. Ama arada aşırı bir fark varsa bu fark etmeden bir memenizi daha fazla emzirmenizden kaynaklanıyor olabilir. İki memenizi de eşit emzirmeye çalışın ve süt az olan memenizi sık sık sağın ki sütünüz artsın.