Berfineslem Merhabalar hanımlar benim kızım 1 yaşında inek sütü vermeli miyim ve hangi sütü vermeliyim
Leyla13 Berfineslem merhaba süt konusu benimde merak ettiğim bir konuydu fakat çoğu kaynak sütün işlenmiş hallerinin daha iyi olduğu yoğurt kefir ayran gibi birde şayet başlayacaksanız sulandırarak pastörize edilmiş olandan vermelisiniz 🙏🏻
Berfineslem SeninAnnenBirMelektiYavrm evet bende araştirdim oyle seyler okudum zararli bi faydasi yok yaziyodu hemşireme sormak istedim ama hem saglik ocağinda yok hemde ulaşamiyorum
SeninAnnenBirMelektiYavrm Berfineslem valla onlar ver diyor. Yeni bilgilerden çok fazla haberleri yok çoğunun.
Berfineslem SeninAnnenBirMelektiYavrm evet ben yenede hemşireme sorim dedim ama oda bi turlu nasip olmadi
Balkokum Berfineslem Oğlum 1 yaşında her türlü biberon ve kaşık maması denememe rağmen hiçbirini kabul etmedi ek gıdada öyle çok yemek istemiyor bende sabah akşam cici bebe ve keçi sütü kaşık maması şeklinde yapıp veriyorum
Berfineslem Balkokum peki yararı oluyo mu ben kızımı normal yemek ve emzirerek büyütüyorum ama 1 yaşindan sonra süt veriyo çoğu kişi
Balkokum Berfineslem Evet en azından tok tutuyor sabah akşam yapıyorum kilo alımı da güzel gidiyor ama bu yaş grubu çok hareketli ondan da kilo çok alamıyorlar