EgemenBebek1 Sizden yardım istedim napabilirim hangi kremi kullanabilirim diye ama bu zor mu cevap vermek yani
Arasbeyinannesi EgemenBebek1 cok zor değil ama herkes sünnet ettirmiyor sonucta burda sitem edeceğinize doktorunuza sorsaydınız sonucta cocuk sünnet olmus ne yapmalıyım ne sürmeliyim ağrısı olunca ne yapıcam denmeli herkesın dediği krem de sürülmemeli alerji yapar uygun olmaz
ozgeeeeee Doktorunuz size hangi kremi kullanacagınızı soyleyeckte. Ben teramicin göz merhemi ile kantron yağı kullanmıştım. Bebeğim sünnet oldugunda 2.5 aylıktı
EgemenBebek1 ozgeeeeee bana da ayrı kremi verdi yalnız dediğim gibi pipisinin beyazlaşmış durumda o yüzden yazdım
EgemenBebek1 Arasbeyinannesi devlet hastanesinde olduk sünneti ve doktor hergun olmuyor bende bilirdim sormayı ayrıca sitem etmiyorum.. herkes işine geldiği gibi cevap veriyor
Arasbeyinannesi EgemenBebek1 sağlık konularında cogu kişi cevap verememesi cok normal riskli bir konu cunku sağlık
Deletedmom_33 EgemenBebek1 Fucidin verdi bize doktorumuz. Her bez değişiminde pipiye ve beze sıkıp kapattık. Sürmedik hiç. 4.gun dikişler atmaya başlamıştı. 1 hafta da 4 tüp bitirdim.