Adababy Kızlar bu tokide son durumda ne istanbulda olanlar aylık gelirin 16 bin olması durumundamı başvuru yapabiliyor başvurular ne zaman 3+1 ne kadar tl oluyor. Kaç m2 evler bilgisi olan varmı?
Zlm Adababy 16 nin altında olması durumunda 16 ve üstü olanlar basvuramiyo. Biz iki yıl önce idi sanırım 1000 kusur vermiştik başvurudan önce sonra çekiliş oldu bize çıkmadı parayı geri verdiler ama bu sene ne kadar olur bilmiyorum tabi
MinikKoalam11 Adababy İstanbul için gelirinin 10 bin altı olması lazım daha önce ev almamış olman lazımmış internetten öyle okumuştum 2+1 ve 3+1 evler olacakmış
Toprak-hira59 Adababy 3+1 ler icin 16 binin altinda 2+1 inde 14 binin altında olması gerekiyordu sanırım birde 6 ayda bir 40 ve 60 bin topli para mi ne odenicrkmis sanirim
Zlm Adababy ev alamayacak kadar zor durumda olan insanlar için yapiyolar ya o yüzden düşük gelirli aileler basvursun diye
Zlm Adababy sürüyodur düşük taksitle olduğu için bayağı uzun suruyo ödemesi kimseyi zorlamayacak bı miktar belirliyolar o yüzden süre uzuyo ama benim bildiğim toplu olarak kapatabiliyosun borcu ama tam emin değilim
Adababy AyazMerve yok arkadaş dedi ya 14 binin altında olması gerekiyormuş yani asgari ücret alsan bile yazılıyormuşsun
Esraburkay AyazMerve ailenin toplam geliri istanbul için 16 bin altında diğer iller 14 bin altında olmalı
AyazMerve Adababy Benim gelirim o kadar değil ama eşimle ikimizin geçiyor , ben başvuru yapabilir miyim acaba
Adababy Zlm evet bende öyle biliyorum toplu kapatabiliyorsun ama enflasyon yükseldikçe ödediğin rakamda değişiyor diye biliyorum
AyazMerve AyazMerve Tamam şimdi netten baktım da hane geliri diyor , yazılamıyorum 🤢Ev hayal oldu artık tamamen
Adababy AyazMerve istanbulda 16 binin altı olması gerekiyormuş üstü olurmu bilemem bilginmek amacıyla açtık postı umarım bilgileniriz😁
Durukusunannesii AyazMerve zaten hane geliri okdar olmasa bi insan nasil gecinir anlamyrm bizimde 16 binigeciyo kıt kaat geçiriyoruz gecrektrn anlamyrm bu devleti ..
Zlm Durukusunannesii niye kiz bizim 12 gibi ortalama gayet rahat geçiniyoruz çok şükür kiradayiz üstelik evimiz olsa nasıl rahat olurdu off beee 😄 o paranın bı kısmını isterdim eşimden deli gibi birikim yapardım 😁😁