Minikmucizemm16 Kızlar sanırım devlet karşılamıyor.Yaptıranlar fiyat nedir bilgilendirir misiniz rica etsem
tugbac Minikmucizemm16 rotanın ilk dozu 601 tl idi 2 ay önce, bugün 2. Dozu yaptıracağım 755 tl. Menenjit yaptırmadık henüz ama fiyatını sordum, 700 küsür dediler.
AysimaMira Minikmucizemm16 rota iki doz ve 3 doz olarak iki çeşit var canım bn iki dozlu olanını yaptırdım ikisi 1300 TL menenjit daha yaptirmadim yaptircam 910 TL tek dozu oda sanırım 5 doz olarak yapılıyor
Kuzeymommms Minikmucizemm16 rota 3. Ve 5. Ayda yapılıyormuş 1. Dozu yaptırdım 755 tlydi. Bu ay 4. Ayımız menenjit yaptırıcaz doktorumuz 5 doz falan dedi şuan 900 tl olduğunu duymuştum
Cansudeniz12 Minikmucizemm16 Az önce rota virüsü aşısı aldık yaptırdık.Ücreti 755 TL idi.Rotarix olanı aldık biz.
Mucizelerherzaman AysimaMira 2 doz 3 doz yaptırma şeklimize göre aşının çeşitleri mi var. Eczaneden alacağım bi yanlışlık olmasın diye merak ediyorum 2 doz için hangi çeşit kullanılıyor bir bilginiz var mı
AysimaMira Mucizelerherzaman canim bnde tam bilmyrm doktorumuz öyle soyledi ben ayarlicam dedi biz eczaneden almıyoruz direk hastane tedarik ediyor
157258 Menenjit kaçıncı ayda yaptırılmaya başlanıyor bide çeşitleri mi oluyo hiç bilmiyorum bilen varsa bilgilendirebilir mi
Mira- 157258 nimenrix ve bexero menenjit aşıları rotarix rotavirüs aşısı. Doktorunuzla birlikte ilerlerseniz daha sağlıklı olur bence o yönlendirir sizi
Kremaininannesi Bebeğim 6 haftalık oldu rotavirüs ün ilk dozunu yaptırmak istiyorum Dr sağlık ocagında dedi sağlık ocagında ki hemşire eczaneden alıp evde verebilirsin dedi öyle olur mu duyan var mı
Tosbaaa Kremaininannesi rota sprey gibi ağızdan veriliyor ama aile hekimine gitmenizi öneririm siz dozajını falan bilemezsiniz riske girmeyin derim