Meryemmtemev Serenuu valla tam yemek yiyecegn zaman bebegn aglarsa hem emzirir hem yersn 4 ayşk kızım sürekli böyleyz😀
mummy Serenuu hayır yiyip içebilirsin ben çayımı içiyorum emzirirken o an çok susuyorum ve su içiyorum. Bebeğim ilk doğduğunda hep emmek istiyordu mecburen tek baktığım için emzirirken yemeye çalışırdım
Portakal Serenuu valla bebeğin memeden ayrılmazsa öyle bir yersin içersinki😂 4aylık yeni yeni emzirmiyorken yemek yiyorum 😂
Egecim Serenuu İşe giderken hem kahvaltı edip hem besliyorum vakit nakittir 🤪 bilimsel hiçbir sakıncası yok
Busrabedirhan Aynen yoksa eşimle yemek yiyemiycez o yüzden hem emziirp hem yemek yiyorum böylece eşimle yemek yemiş oluyorum 🤗 meme aşığı bi minnak olduğu için oğlusum
Avsin Serenuu Benim bebeğim yaklaşık üç buçuk aylık. Özellikle yemek vakti uyanır 😅 Mecbur beraber yiyoruz, o emiyor ben yemek yiyorum alıştım artık o uyursa yadırgıyorum diyebilirim 😅
Deletedmom110 Serenuu emzirirken yemek yiyorum,yemek yapıyorum,afedersiniz ama Allah affetsin günahsa da wc ye gittiğimi bile biliyorum. Çünkü nefes aldırmıyor
Cansueymen Emzirme danışmanım emzirirken sende kendin için bşrdeyler yap mesela kitap oku yemek ye fln demişti kendini iyi hissedersin demişti. Kitap okuyordum küçükken ama şimdi emzirmek için resmen cebelleşiyorum o yüzden birsey yapamıyorum
beseranne Serenuu ben bunu hemşireye sormuştum yiyip içebilirsin sadece sıcak bir şey yiyip içme maalesef bu şekilde yanan bebekler var dedi.
Askimizinmeyveleri Serenuu aksine bebek emerken susuyoruz ya su içtiğimiz zaman süt olur aklınızda bulunsun
Erenela_ Serenuu bizde 1 aylığız oğlum özellikle ben birşeylrr yiyince kalkıyor o yüzden emzirirken yiyip içiyorum genelde