Alihamzaninannesi Bebeğim 30 günlük geceleri aciktikca uyaniyo ama gündüz 9 10 gibi uyanıp akşam 11 e kadar hiç bir şekilde uyumuyo ve hep benim yanımda olmak istiyo kucakda veya meme emmek istiyo napicam bilmiyorum
Deletedmom_33 Alihamzaninannesi Banyo yaptırıp, loş bir ortamda deneyebilirsiniz bir de denemediyseniz
Mor_baykus Alihamzaninannesi sabret canım bi hafta 10 güne geçiyor 8. Hafta atağı. Bende aynı durumdaydım kucakta bile durmadığı oluyodu ne gece ne gündüz uyumuyordu düzeliyor merak etme ☺️
annelik_ Alihamzaninannesi bizde aynı şekildeyiz yanından hiç ayrılamıyorum resmen, ama yok yani uyumamak için direniyor resmen :(
Seyma08 Aynı sorunu bugün ben de yaşadım 25 günlük bebeğim.. çözümü banyo yaptırmakta buldum belki faydası olur size de bi deneyin
Deletedmom_33 Alihamzaninannesi Karartma alıp bir oda da öyle deneyin isterseniz birde. Benim de salonda uyuturken çok uyumazdi şimdi kendi odam da kararma ile uyutuyorm bazen 2 saati geçiyor uykusu
Zeynepsametaras Demekki herkes de aynı sorun var uyumamakta direniyo resmen gözlerinden uyku akıyor ama banamısın demiyor 2 aylık benim bebegimde atak haftasındaymışız bu hafta gercekten cok huysuz
Alihamzaninannesi Zeynepsametaras az önce aşımız vardi hemşireye sordum normal dedi ama ben baya yoruldum bu durumdan ne temizlik ne yemek yapabiliyorum
Mor_baykus Zeynepsametaras uyumaya başlıyor 1-2 saat düzenli bi şekilde sonra 3.5 aylıktan sonra yeniden atak geliyor 4. Ay atağı bende onu korkuyla geliyorum şuan 3 ay 8 günlüğüz 😔