Busratsnn Kızlar yardım edin 18 aylık bebeğim geceleri çığlık çığlığa mama su meme kucak hiçbiri fayda etmiyor odadan odaya gezip yatıyor gene uyuyamıyor gözleri kapalı yatak içinde oturuyor yaşayan varmı nasıl yendiniz neden olabilir
Olurolur Busratsnn dişi geliyor mu .Kizim 15 aylık kac gundur bu postalrı görüyorum bende açtım aynı durumdayız aglamadan 1 günümüz gecmiyor 1 de 2 uyuyup 7 de ama gece 10 kere aglayarak kalkıyor ne yapacağımı bilemedim.Ama dişi geliyor sanırım sizde belirti var mı ?
minikoannesi Busratsnn merhaba aynı şikayetten doktora gittim çünkü artık dayanamıyordum doktor televizyon izlediği için olduğunu söyledi çizgi filim bile olsa gece o renkli ışıkları görüp korktuğunundan kaynaklanıyormuş televizyon izletmeyi bıraktım ve rahatladım
Busratsnn Olurolur 9 adet dişimiz var yaklaşık 5 aydır bu durumdayız 18 aylık aşılarından sonra dahada kötü olmaya başladı sanki bir yerini kesiyorlar öyle bir çığlık inanın aprtmandaki komşularım her gece çocuğumun sesine şahit susturamıyorum
Busratsnn minikoannesi yaa gündüzleri dursun diye hep videolar açıyorum dediğiniz gibi olabilir zaten korkuyor inanın hacı hocalara kadar gittim dualar yazdırmak için baktırmak için acaba başka bişeylerden mi korkuyor diye. Teşekkür ederim yarın dan itivaren deneyeceğim inşallah ondandır ve geçer
Olurolur minikoannesi ben izletmiyorum hic ama babası zorda kalınca açar 3 gundurde hastayım diye açtı acma desemde dikkat ediyim dhaa cok bende tesekkur ederim.Ozellikle gece izletmek değil mi sakıncalı olan onların ışıklarından mı korkuyorlarmış pek anlayamadım orayı
minikoannesi Busratsnn o kadar iyi anlıyorum ki bende sizin gibi yapıyordum ama gece çok kötü olduğunu görünce hemen bıraktım hatta aynı şekilde benim bebeğimde korkuyordu be aşka televizyondan olduğunu düşünmemiştim inşallah geçer hep mutlu olsun bebeklerimiz 😍
Busratsnn minikoannesi inşallah geçer bütün evlatlarımız mutlu olsun teşekkür ederim yarın deneyeceğim 🥰
minikoannesi Olurolur Gece yada gündüz izletmek değil gündüz bile izlese o izlediği renkli ve parlak ekran ışığı gece bebek uyurken gözlerinin önüne geliyormuş o figürler falan o yüzden korkuyorlarmış