Gizmooo Kızlar bebegim 6 ay 19 günlük. Gece sürekli yan yatıyor az önce baktım beşiğin kenarına kendini sıkıştırmış yüzüstü yatmış şokla kaldırdım hemen.. Gece ben uyurken dönüp burnunun kapanmasından korkuyorum kendini kurtarırmı?
Anonim81 Gizmooo 1 aydır benimkide yüzüstü uyuyor. Kendini kurtarır durumda. Ne kadar sırt üstü döndürsemde uyanıp ağlıyo bu sefer.
Wanderlust Gizmooo surunmesi degil kendisi donebiliyorsa endise etmeyin 4.ayindan beri benimkisi de oyle yuzustu hic sorun yasamadik 16 aylik suan
elifdedim Gizmooo kız korkma küçük değil artık dönüyosa kendini boğmaz benim kızımda öyle 6 ay 22 günlük sırtüstü yatıyorum yüzüstü buluyorum yatakta tur atıyo resmen
Gizmooo elifdedim ya Buda bi sağa bi sola dönüyo 2 saatte bi alarm kuruyorum ona bakmak için bugün de beşiğin kenarına kendini gömünce korktum uyumuyom😄
elifdedim Gizmooo canım ya sen onu izle anlarsın zaten kendini kurtarabildğini bende yanında duruyorum bi süre bakıyorum bazen yüzüstü yapınca direkt suratını kapatıyo sonra daralıyo hemen çeviriveriyo kafasını büyüyorlar annesi korkma sende uyu dinlen