Mumoslu30 Tospikler sidefer kids kullanıyoruz canım memnunum bir yan etkisini görmedim enerjisi artti benim oglanin kullandigimdan bu yana🥰❤️
Demetslt Tospikler ocean çokta iyi olduğunu düşünmüyorum. 4. Aydan 12. Aya kadar kullandık 1 yaşında demir miktarına bakıldı 57 çıktı. Referans aralığı 37 ile 145 yani öyle aman aman da bı faydası yok. Şimdi ferrum kullanıyoruz
Masall_moms01 Benimde merak ettiğim bu kızım 5 aylık oluyor 4 gün sorna acaba hangisi daha iyi sağlık ocağının versiğini kullanmak istemiyorum ağlıyor onu içirirken
Herbalist Masall_moms01 tadı çok kötü onun ya. Hepsini reddetti benim bebeğim. Sidefer kullanabiliyoruz. Bir yan etkisi yok.
Mumoslu30 Tospikler canım kendi yaptığım meyve suyuna veya suyuna koyyorum bir cay bardagi seklinde gun icinde bitene kadar icirmeye calisiyorum bazen bir icimde bitiriyor bazen gun icinde azar azar iciyor Sipa ❤️😍
Mumoslu30 Tospikler Allah Allah canım bana eczaci suya yada yemegine koy demisti doktorum meyve suyuna veya suyuna koy dedi toz halinde