momofcherry gece uyandığında kesinlikle emmeden uyumuyor ve çok sık uyanıyor var mi fikirleriniz anneler nasil gece beslenmesini nasil azalticaz
Bircaykoyicelim momofcherry 6 aylıkken biraktik gece beslenmesini. 9 aylık sizinki. Dk başı acikmaz ki. Alışkanlıktan uyanıyor dur mutlaka.
Elika00 momofcherry gece en besleyici süt zamanı benim bebeğimde 7 aylık 2 saate bir kalkıyor içiyor ama memede uyuma gibi değil acıkıyor ve baya emiyor. Eğer emiyorsa dayanmaya devam annesi yapacak birşey yok 🍀
momofcherry Bircaykoyicelim kesinlikle açlıktan degil zaten alışkanlık oldu evet ama nasil kesecegim bilmiyorum cok ağlıyor emmek istiyor
momofcherry Elika00 evet cok besleyici fakat gece en az 6 7 kez emmeside açlıktan degil bence çünkü büyüdü artik gece iki kez emmesi yeterli
nursevimsari Biz de aynı durumdayız gece kaç defa uuandığını sayamıyorum artık ve emmeden kesinlikle geri uykuya dalamıyor. Çok zor oldu bu şekilde
momofcherry nursevimsari bu sekilde devam ederse yaşından sonra beslenmeyi nasil birakticam hep onu düşünüyorum