ecosummm Kızlar iki haftadır göz çukurlarım şakaklarım hatta burun kemiklerim ağrıyır ölüyorum bu baş ağrısından burnum hep tıkalı zaten sinüzit mi bu randevu aldım ama daha 10 gün sonra
Nihalalp ecosummm canım benim de aynı öyle anlattığınız gibi olur ama miyde bulantimda olur benimki alerji (hapşırmak kesinlikle yoktur)
Mariposa ecosummm sinüzit yüksek ihtimal bende de var alnım , göz çukurlarım ve burun kemiklerim agrir. Hele kış mevsimine girelim başlar ağırlar. Ama dikkat edin ilk defa oluyorsa covid de olabilir. Eşimin sinuziti yoktur aynı semptomlarla covid oldugunu öğrenmiştik
Asym33 ecosummm Canım muhtemelen sinüzit eşimden biliyorum yazları denize girdiğinde burnuna çekiyor suyunu o baya bı rahatlatıyor
Haffuse Sinuzit olabilur, burnun hep tiklali dedigin icin , yoksa migren de olabilir, be hatta covit de olabilir… Cok fecmisler olsun
ecosummm Nihalalp benim bulantı yokta deli gibi göz çukurlarım alnım 10 gündür geçmek bilmedi delirtiyor yA
Nihalalp ecosummm ya aslında anlık rahatlamaya sağlayacak bir yöntem biliyorum bana iyi geliyor ama tamamen kocakarı yöntemi
Bulutluanne ecosummm yüksek ihtimalle sinüzittir ve muhtemelen antibiyotik kullanmadan geçmez o yüzden ihtimal etmeyin
Nihalalp ecosummm benim alerji biraz tuzlu su yapıp burnuma çekiyorum o rahatlatıyor bir de başımın tam çukur yerine qgri noktama baskı uyguluyorum bir kaç kez bir de burun kenarlarına ve de parol içip hemen peşine Türk kahvesi içiyorum bana iyi geliyorlqr
Bulutluanne ecosummm bende hamileliğimin 6 ayı boyunca yaşadım bu ağrıyı😞 ekstradan crp değerim de yüksekti ve bir sebep bulamamışlardı en son enfeksiyon hastalıkları bölümüne gittim o doktor antibiyotik iğne verdi o iyi gelmişti umarım senin de bir an önce geçer yaşayan daha iyi anlıyor 😊çok geçmiş olsun