Sblatc Kızım 9 aylık ek gıdaya biraz zor alıştı ve her şeyi yemiyo. Şu an yediği şeyler sınırlıdır bu aralar kıymalı şeyler vermeye çalışıyorum ama yemiyo asla öğürüyü nasıl alışır acaba? Sizin bebekleriniz hemen alıştı mı?ilk kez yediği çoğu şeyde öğürüyo
amansallagitsin Sblatc 10 aylik olduk nrmlde ekmek.verirfim yerdim 7 aylikken filan ne olduysa ekmek direk cikrtyr kati brsy versm agzndan itiyor yemiyor soklardayim nasil olck bilmiyorum nrmld3 eline elma verirdim yerdi smd asla yemiyor atyr agzndan et tavuk filn yemez atar agzndan yani kisacasi agzna kati brsy geldi mi atar yemez nasl olck nasl yapcm blmyrm
Ccansuu Sblatc kuzu inciği haşlayıp minik minik verebilirsiniz tadı çok lezzetli oluyor hem de yumuşacık eti çok rahat yer
Irmakprensesinannesi Sblatc kıyma er blendar yapın çorba yapın anlamaz merak etmeyin alışır sonra yavaş yavaş köfte eline vermeye başlarsınız alistiginda
Sblatc amansallagitsin sonradan mı böyle oldu? Hiç bi fikrim yok bi iki gün ara verin ınutsun sonra tekrar deneyin belki alışır. Benim kızımda hastalandığında ilaçlar yüzünden d vitamin ini falan içmemeye başladı ilaç sandığı için bi süre sonra unuttu