Dilaraaaaaaa Kızlar şuan sağ alt karnım ağrıyor ama hafif bastırınca agri fazla oluyor hafifte bir mide bulatim var acaba apandisit olabilir mi yaşayan var mı aranızda
Selamcanim Dilaraaaaaaa ay olabilme ihtimali var tabi. Gaz sıkışması da olabilir ama acile falan gidin isterseniz. Benim ki patlamıştı ondan biliyorum acısını sızısını.
Filelibesik Dilaraaaaaaa gecmis olsun bende de ayni belirtiler olmustu 24 saatin sonunda ameliyat olmustum midemde cok aşırı doluluk hissi vardı. Ama apandisit ağrısında ağrının tam olarak nerde olduğu anlasilmazmis yani tam neresi diye soruldugunda belli nokta gosterilemezmis diye duymustum
minnosunannesi06 Dilaraaaaaaa ben de bi acile git benim patladi ölümden döndüm ben 50 gün hastanede yattim
BalBademmmmmm Dilaraaaaaaa Aynısını yaşadım ameliyat oldum maalesef. Sağda ciddi ağrı, sağ bacak uyuşma ve istifra
Dilaraaaaaaa Selamcanim geçmiş olsun size. Bu gaz sancısı değil çünkü ben gaz sancısı çok çekiyorum bu onun gibi değil sağ tarafımda agri var bastırınca agri çoğalıyor bilmiyorum anlamadım ne bu
Dilaraaaaaaa Filelibesik çok geçmiş olsun sizede. Benim ki kasıklarima vuruyor ama özellikle tek yerde daha çok ağrı var ve mide bulantısı az var o ama sorduğum bir kaç kişi apandisit ağrısı çok olur yani ağrıdan duramazsın demişti bu doğru mu peki
Filelibesik Dilaraaaaaaa bide benim regl günüm yakındı kesin onun ağrısı diye su torbasiyla su koydum oda kötü yaptı beni. Apandisit sıcağı sevmez demisti doktor
Dilaraaaaaaa Filelibesik olabilir canım çünkü öyle şiddetli değil inşallah degildirde. Size tekrardan çok geçmiş olsun
Dilaraaaaaaa minnosunannesi06 aa çok geçmiş olsun . Ağrım çok değil yani oraya bastırınca daha çok oluyor istifra etmedim ama midem bulanıyor
Dilaraaaaaaa BalBademmmmmm çok geçmiş olsun . Ağrım var ama ciddi değil yani çok değil sadece bastırınca ağrıyor
minnosunannesi06 Dilaraaaaaaa cok teskkur ederim küçükken çok rahatsız oluyordum ama doktorlar hic apandisit vqr vs demedi ilk kez Erzuruma teyzeme gittim 3 gnu patladi zehirlendim 50 gün yatırdılar sonrs izmire döndük 12 yasindayfim o zamanlar
Angel00 Dilaraaaaaaa apandisit ameliyatı oldum sağ tarafta oluyor agrı dediğiniz gibi isterseniz acile gidin mideniz de bulanıyormuş her ihtımale karşı
Dilaraaaaaaa Duruhande gittim canım birsey yok gaz sancısı oraya vuruyor dedi iğne yaptılar ilaç verdiler şuan iyiyim o günden beri öyle bir ağrım olmadı