HatMus Bebeğinizden arta kalan zamanınızda takip ettiğiniz diziler var mı? Ben bebeğimi 9 da uyutup tekrarlarını izliyorum 😄
Durukusunannesii HatMus Televizyon dizisi olarak kardeşlerim ve tozluyaka ama genelde netflixten izlerim dizileri
Mircet HatMus you tubetan yayınlanan dizileri takip ediyorum diğer türlüsü eziyet gibi ×2 de izleyebiliyorum anca daral geliyor o bakışma sahnelerinde benim o kadar vaktim yok açıkçası elime kumandanı alayım 3 saat bi diziyi izleyim sonuçta baba değilim 😂
aylizinannesiii Deletedmom_41 yeni çıkan var mı ben çok geri kaldım evde internet yoktu Kore dizilerini özledim gece kızım uyuyunca iki üçe kadar izliyordum yeni çıkan güzel varsa gece başlayacağım hemen 🥲
Deletedmom_41 aylizinannesiii Var koş ve Alchemy of soul a basla😬 gecen hafta final yapti fantastik sever misin bilmem ama cok kaliteli bir yapim olmus
aylizinannesiii Deletedmom_41 bayılırım fantastik hepsini izledim geçmişteki Kore dizilerinin canım dizilerim hepsi ayrı bebekim onlar dur hemen ekliyorum listeye 😍😄 çok teşekkür ederim ♥️
aylizinannesiii Deletedmom_41 bulgasal izlemiştim yarıda kaldı internetim bitince sonunu deli gibi merak etmiştim
Deletedmom_41 aylizinannesiii Oo seviyorsan tam senlik siddetle tavsiye ederim yarida birakma bak cidden kacirmani istemem bunu firindan yeni cikti sicak sicak🙂
Saafie HatMus Kızım 14 aylık o uyumadan TV açmıyorum ama o uyuduğunda şuanlik masterchaf izliyorum , gönül dağı başlarsa onu izleyecem birde ☺️
aylizinannesiii Deletedmom_41 tamam izlediğiniz olursa bana da haber verin olur mu Kore dizileri aşığıyım 😄♥️
GericekilmeKorunmaDegill HatMus 1 bucuk senedir bütün dizileri unuttum suan tv ne var haberım yok 🤦🏻♀️bende tv izlemek istiyrm
Deletedmom_41 aylizinannesiii Olur ben oturup birine kore dizileri onermeye bayiliyorum iyi bir ikili olabiliriiiz🙃🙃
Polatgil HatMus eski dizileri izliyorum ben unutulmazı yeni bitirdim iffete başladım bugün 🤭yeni diziler pek ilgimi çekmiyor