Sevimlihuysuzum Ankarada oturuyorum gezilecek çok yer yok. Ankara da gidip görüp çok beğenen ve kesin görülmesi gerek denilen yerler var mı gidelim bi hafta sonu ?😊
meg2022 Sevimlihuysuzum Eymir gölü çok güzel yeşil doğa seviyorsanız. Anıtkabir’i ziyaret edebilirsiniz
Sevimlihuysuzum Tazebiranne2408 evet dış çekim için bile tercih edilen bir alan. en çok oraya gidiyoruz bize yakın olduğu için😊
Sevimlihuysuzum Saafie oralara gittik evet güzel yerler zaten ankarada yaşayıp Anıtkabire gitmemek olmaz 😊
esmerayes Sevimlihuysuzum altinköy Neseli köy Mogan gölü Gurleyik selalesi Nallihan kus cenneti Anitkabir Daha liste uzar gider valla aslinda cok guzel yerler var gorulup gezilecek ama fellik fellik gezmeyen cigu kisi bilmez 😄
BusUgUr Sevimlihuysuzum İlhanlı Alabalık Tesisleri Altınköy Açık Hava Müzesi Çamlıdere Yaylası (Birçok güzel yaylası var. Ayrıca Çamlıdere de dopa ve hayvan müzesi var ilk ve tek) Beypazarı Ankara Kalesi, Hamamönü, Ulus Eymir Gölü Kızılcahamam Soğuk Su Göksu Parkı Harikalar Diyarı Parkı Abacı Peri Bacaları Kışın Elmadağ da kayak yapabilirsiniz Nallıhan Kuş Cenneti Kalecik Buğra Köyü Çubuk Karagöl Çayırhan Mnizos Antik Kenti Selçuklu Ulu Cami Ulucanlar Cezaevi Anıtkabir Gürleyik Deresi/Şelalesi Nasuh Paşa Hanı Gordion Polatlı (Avm olan değil) Yağmurdede Köyü Kesik Köprü Yeşilöz Şelalesi Şimdilik aklıma bunlar geldi size 6aylık plan 🤣😅 sonra Ankara da gezecek yer yok ya demeyin 🤣🤣
Yavrugeyikinannesi BusUgUr Ankara’ya kışın taşındım şimdi memleketteyim dönünce mutlaka gitmek isterim çünkü çok sıkılıyorum doğru düzgün gezemedim bile🤦🏻♀️😄