ggzmkrcc 14 aylık oglum var geceleri yarım saatte bir kalkıyor artık çekilmez bir hal almaya başladı. Alışkanlıktan kalkıyor diye düşünmeye başladım. Neden olabilir? Gece beslenmesini kessem düzelir mi ki?
KuzeyiinAnnesii ggzmkrcc aylarımızda aynı ve sorunumuzda canım Emzikle uykuya dalan bir çocuk doğdu doğalı başka bişeye ihtiyaç duymaz ama ne emzik ne su olmuyor zTen farkettim ki mama versemde oğlum 30 kere kalkıyor nedendir bende anlamadım 🤷🏻♀️
Denizmelisa ggzmkrcc Valla alışkanlık falan değil ben çoktan kestim gece beslenmesini şuan hala uyanık 😔
Palestinianbride ggzmkrcc 8 ay 18 gün gecede 1 kez muhakkak istiyor bazen 2 oda çok nadir... su vermeye kalktım sen bennen dalgamı geçiyon kadın edasıyla ağlamaya başladı😁😂 gece derin uykuya geçemiyoruz şu uyku gerilemesi denen haltmı acep? Yenidoğan uykusuna kurban ol
gulertknn1 gece su verin burda baya okudum geceleri mama yerine su verdiklerini sizde öyle deneyin bence
gulertknn1 ggzmkrcc çok uyanık bi bebek maşallah o zaman sizde ondan uyanık olun ve uku eğitimi verin 😁 alışkanlık edinmiş yada her zaman uyandığı saatten 1 saat önce uyandırın dengesi bozulsun o zaman normale döner diye düşünüyorum