22mrvalp Hep süt sagarak hemde bebeğinizi emzirmeyi nasil yapıyorsunuz. Süt azalma oluyor mu veya bebeğiniz emmekten vazgeçiyor mu?
Asyaveannesi04 22mrvalp hem sağıyorum hem emziriyorum işe gittiğimde ( yarım gün) biberon ile içiyor evdeyken asla biberon vermiyorum
Asyaveannesi04 22mrvalp olmadı çok şükür mimijumi diye bir biberon almıştım ben anne memesine en yakın biberon diye 4.5 aylıkken vermeye başladık 8 aylık şuan hiç olmadı
22mrvalp Asyaveannesi04 teşekkür ederim biz 2 ayligiz bakalım biraz daha devam ediyorum emzirerek.sagim yaptığınızda sütünüz vs azalma yaşadınız mı. Birde süt sagma makinesi mi kullanıyorsunuz.
Asyaveannesi04 22mrvalp sağım yaptıkça ve bebeğim emdikçe sütüm arttı diyebilirim elektrikli sağma makinası kullanıyorum madela diye
22mrvalp Asyaveannesi04 teşekkür ederim bende biraz arastirim makine bakalım Bizim durumumuz nasil olucak.
Ceren33 Asyaveannesi04 hangi saatlerde sağdınız acaba bende işe başlıcam bebeğim 3.5 aylık geceleri uyanmıyor o zaman mı sağmam lazım
Asyaveannesi04 Ceren33 geceleri uyanmıyorsa sağın bence benim ki 10 da uyuyor sabaha karşı 5 de uyanıyor memeye 3 de kalkıp sağıp uyuyorum