Mom0008 Kızlar sabah test yaptım 10 15dk sonra böyle oldu adetim düzensiz ve geçti olacakmış gibi ağrılarım oluyor arada sonra geçiyor sizce bişey varmıdır oğlum daha 21 aylık hazır değilim :(
Mom0008 Caglarass erken gebelik testide yaptım hiç bişey çıkmadı bugün 39.günüm adetim 9 gün gecikti geç döllenme filan olabilir mi ki
Caglarass Mom0008 Olabilir canim. İkinci bebeğimde 11.gün yaptığım testle öğrendim. Fotoğrafta bile gözükmeyen bi çizgiydi. Öncesinde hep negatif çıkmıştı
Mom0008 Caglarass Buda gözükmüyordu bekledikçe böyle gözüktü Allah hayırlısını versin diyorum şuan sadece korunuyordum nasıl oldu anlamadım ki
Caglarass Mom0008 Tekrarla canım bozuktur belki test, biraz dağılma da olmuş zaten. Allah gönlüne göre versin 🤭
kyspnrr Mom0008 Hamile olabilirsin canım çünkü bende oğluma hamile kaldıgımda yapmıştım ve ikinci çizgi hafif belirgin oluyordu emin olmak için kan testi yaptırdım ve 3 haftalık hamileydim
Mom0008 kyspnrr en iyisi kan vermek aslında sağlık ocağı randevu vermiyor teste kaldım hastahanede çok ters çocukla gitmek işkence oluyor
Mom0008 Angelss12 ben oğlumda ikinci slik ama belli oluyordu öyle öğrenmiştim ama bunda tam net gözükmeyince şüpheye düştüm bi 10 15 dk sonra böyle belirginleşti testlerde 10 dk sonrasını dikkate almayın diyorlar ama emin olamadım
Mom0008 kyspnrr açıkcası biraz korkuyorum ne kadar geç öğrenirsem iyi gelir 21 aylık oğlum var çok hareketli nasıl bakacağım ne olacak korkusu var
Mom0008 joyfulmom prezervatifle korunuyorduk çoksa dikkat ederek kullanıyorduk ama bilemiyorum şimdi emzirdiğim için ilaç kullanmaya başlamadım
Mom0008 kyspnrr Varsada hoş gelir Sefa gelir nasibi varsa dünyada bize düşeni yapar sever sevip kollarız her şekilde yorucu olur diye düşünüyorum o korkutuyor