Elifnefesyunus Kızlar bebeğime mama arıyorum çoğu kişi sma öneriyor ama açıklamasnda doğumdan itibaren emmeyen bebekler diyor 1 numarasında benim bebeğim 2 aydır emiyor ama artık doymuyor önerileriniz var mı biberon ve mama almalıyım
Bircaykoyicelim Elifnefesyunus hip organik kullanıyorum ben. 8 ay Anne sütü aldı sonrasinda mamaya gectik. Biberon da Avent cam
sheyda9191 Elifnefesyunus sma comfort en iyisi. Hem gaz hem de kaka durumunu çok güzel kontrol ediyor. Ama tabi her bebek farklı mamayı benimser ve iyi gelir. Emmeyen bebekler ibaresine takılmayın.
Ey_ser16 Elifnefesyunus Bebelac gold kullanabilirsin gaz kabızlık sorunu olmaz canım. Sma kabızlık yapmıştı kızımda
Zhrrl Elifnefesyunus Golden goat kullanıyoruz keçi sütlü mama tavsiye ederim, kabızlık sorunu ortadan kalktı
Elifnefesyunus Bircaykoyicelim sütün azalmadı mı hiç benim şuan göğüslerim boş mesela helva yiyorum dolana kadar kızım saat içinde tekrar emmek istiyor anlamadım gitti
Blueandpurple72 Biberon tomme tippe mama humana kaç mama denedik ilk mamasina geri döndü hiç biri yaramadı. Bebelac Gold kullandık kabız yaptı ama aldık ishal yaptı humana aldık rahata erdik
Ege0404 @Elifnefesyunus her bebekten bebeğe farklılık göstermekle birlikte ben doğumdan beri bebelac Gold kullanıyorum bebeğime. Hiç bir problem yaşamadım kabızlık gaz kusma vs doyumuda gayet güzel önerilebileceğim bir mama. Hiç değiştirmedim
Elifnefesyunus Bircaykoyicelim yarın 2 aylık oluyor ama okadar ağlıyor ki bazen emiyor atıyor vuruyor bana