Edis07 Hanimlar bebisimin goz rengi ne olacak acaba? Dr bakti bunun gozleri renkli dedi bende dr sonicta bilir diye dusunuyorum yinede sizin tecrubeleriniz nedir? Benim gozlerim.kahve esmerim esiminki ela sarisin gorumcelerim renkli gozlu https://www.hizliresim.com/261b6jj
Znurr Edis07 bizim de böyleydi ışığa göre değişiyor güneşte mavi gibi de oluyor yeşil gibi de ama normal de çok yakınına girilmediği sürece renkli olduğu belli olmuyor
lceLady Edis07 net bişey diyemicem ama göz rengi döner gibi duruyor.bizde bu sekilde rengten renge girdik kahvede karar kıldık. Net olan göz rengi kendini belli ediyor
S_x_w Edis07 normalde renkli durmuyorsa sadece güneşte, ağladığında,ışıkta vs açık renk duruyorsa büyük ihtimalle Ela olacaktır..ortanca çocuğumun öyle oldu çünkü 9 yaşında..renkli göz karanlıkta bile renklidir çünkü😊😊
Edis07 Znurr simdi kac aylik ve ne renk olmus? Bebegim sarisin aslinda ama gozlerini anlayamiyorum bazen mavi bazen yesil gibi gozukuyor bende supheliydim ama dr renkli gozlu deyince ne bilim sonucta dr tecrubeli onlar bilir diye acaba renklimi olacak dedim
Znurr Edis07 1 yaşında şu anda, evet renkli olur yani ama öyle masmavi, yemyeşil gibi durmuyor. Güneşte falan çakır gibi duruyor
Edis07 S_x_w normalde isik olmadan yakindan baktigimda rengi gozukuyor yesil gibi ama isikta tam belli oluyor
lceLady Edis07 valla o hiç belli olmaz :)) benımde fotolarımda 5 yasına kadar gozlerim mavi ondan sonrası yeşil. 😀
izmirlim35 Edis07 bizim dr da mavi olacak dedi doğduğunda lacivertti sonra griye döndü şuanda yeşil yani dr a çok da güvenme canım 😁