Mucizegebelik Sevgili anneler oğlum Suan 4 bucuk aylik yeni sunnet de oldu. Örümcek kullanmaya kacinci ayda başlanıyor ve cidden zararı varmi. Zararlı diyenler ; bizlerde yürütece bindik bi sıkıntımız kusurumuz yok cok şükür vücudumuzda. Yine de yorumlarınızı bekliyorum ☺️
simiyyy Mucizegebelik osman gönülalan var duydunuz mu bilmem ünlü bi doktor o yürüteçin gereksiz olduğunu bebeğin bi yere uzanmak isterken düşme şaşma gibi durumlarla çok karşılaştığından dolayı önermediğini söylemişti. Bu vakalar çok gelmiş ona böyle. Ben kızımı bindirdim ama nasıl bindirdim? Yemek yapıyorum mesela yanımda gözümün önünde sürekli takip ediyorum. Temizlik yapıyorum mesela gözümün önünde. Yani yürüyüp çıkıp gitmesine izin vermiyodum. Zaten uzun süreli yürüteçte duran bebe var mıdır bilmiyorum. Yirmi dk zor dururdu benim çevremdeki bebişler hep.
Zlm Mucizegebelik uzun sureli koymadığınız sürece bir de ayakları yere tam basacak şekilde boyunu ayarlarsanız pek bir zararı olacağını düşünmüyorum Ben kızımı 6 aylıktan 10 aylığa kadar kullandım 10 aylıkken emekliyordu 11 aylıkken de yürüdü. Tabii her bebek bir değildir bu şey diyemem benimki kız ama
Mucizegebelik melekdag Mihrimahim16 Zlm simiyyy Teşekkürler yorumlarınız icin. Bende ztn yemekfln yaparken kısa sürekli olarak istiyorum
Mihrimahim16 Ben kızımı 5,5 aylıkken koydum ayakları yere tam basıyordu .. 8 ayda bıraktık hiç bir zararını görmedim kontrolüm altında yürüteç e koydum hep gözüm üzerindeydi…
melekdag 5-6 aylıkken konulabilir bence . Ben kullandım öyle çok uzun süre değil , tam yaşında yürüdü .