3erkeklihayat Ipegim aaa valla haberim yok 🙂🤣 ben de sınıf öğretmeniyim..uzaktan eğitim ,hamilelik,doğum,ücretsiz izin derken bayağı uzak kaldım okuldan..tesskkurler bilgi icinp👍😀
Ipegim 3erkeklihayat rica ederim 😀 arkadaşım anaokulu öğretmeni o söyledi geçen gün onlar da çok şaşırmış
edizsmom Alnalprdha 3 yaş için özel anaoluluna bakmalısınız hiç bir sevlet okulu ayını doldurmamış küçük grubu almaz size yanlış bilgi vermişler galiba 😔
Alnalprdha edizsmom gittim okula aramıştım hayır demişlerdi kayıt yaptırdım alan var 36 aylık çocukları canım tuvalet eğitimi olunca alıyorlar
edizsmom Alnalprdha şaşırtıcı normalde belirlenen bir ay kriteri var meb tarafından belirlenen okul öncesi öğretmeniyim o yüzden biliyorum ama sevindim kayıt yaptırmanıza 🙏
Alnalprdha zarifbirhanim aramıştım durumu anlatmıştım hayır demişlerdi bugün gittim konuştum ve kayıt yaptirdik çok şükür iyi ki gitmişim 😄
OptimusPrime Alnalprdha Yer yer değişiyor işte. Sizin orada sınıf vardır bizim burada açılmamış. 2019 doğumlu kızım.🤷🏻♀️
Serapcerez 3erkeklihayat bağımsız anaokullarının hepsinde 36 ay almaz biz alamıyoruz mesela çünkü büyük yaş grupları kontenjanımızı dolduruyor