Betulemre İyi geceler güzel anneler oğlum 5 gün sonra 3 aylık olucak 2 3 gündür bi öksürük var fakat ateşi yok doktora götürdüm gögsü falan temiz dedi hırıltı yok sizlerde de olmuşmuydu ‘sadece öksürük 🙄
BenMathilda Betulemre refluden oluyor sanırım bizimki de yemekten sonra bazen agzina.gelince geri yutuyor ama.oksuruyor genzine kactigi icin, tozdan da olabilir, yalancı öksürük diyormus doktorlar buna. hasta olsa durmaz huzursuzlanir cok korkmayin insaallah
GokceAdin Canım bendede olmuştu ben wicks baby rap alıp ayağının altına sürdüm sonrada çorap giydirdim öksürüğü kalmadı
Betulemre BenMathilda evet huzursuz olur hasta olsa fakat öksürünce de uyuyorsa uyanıyor garibim kıyamıyorum inşallah gecer 😔
Gamo35 Öncelikle geçmiş olsun. Benim bebeğim de de aynı şekil musti. Ama barış oksuruyodu kıyamam minik ağzını buze buze doktora götürdüm hafif üşümüş ama ciğerleri temiz demişti. İnanıp üstüne düşmedim ama hata yapmışım. 2 gün sonra cocugumun sesi kiislmi yine de oksurdugunu farkettim. Hemen acile gittik. Sonuç bronşit. Ciğerleri temiz denildiğinde belkide pinpirik yapıp Bi röntgen çektirmek yada 2.bir doktora götürmek olmalıydı. Olmalıydı ki hastaneye yatırıp antibiyotik tedavisi gormemliydi benden 10 gün ayrı kalmamalıdır evde deliye döndüm yenidogan yoğun bakımda yatmak zorunda kaldı o 10 gün beni benden aldı. Asla ve asla korkutmak deıl amacım. Ama bazen doktorlarda anlamayabiliyo. Lütfen takip et. Bronsitten zatureye dönmeden çok şükür geçti ama çok zor günlerdi bizim için.