Ben de suan tuvalet eğitimi veriyrm 10. gun kakasini tuvalete yapti. Alaturkada daha kolay öğreniyorlar. Baslangicta Alafrangayi istemiyorlar .ordan korkuyorlar galiba. Bu konuda kolaylastici onerim şu olabilir hatta bunu bezi cikarmadan aylar oncesinde baslarsaniz daha iyi olur. Tuvaletinizi yaparken sizi gormesi, model olmaniz. Cocuklar siz ne yaparsanız onu yapıyorlar gozlemliyorlar. cocugun tuvaleti öğrenmesi alismasi icin kolaylık sagliyor. Ben hic mahremiyet (tuvalet)alanima cocugumu sokmadim. Ama tuvalet aliskanligi kazandırirken tuvalete birlikte girdik . Bak oglum bende yapiyorum neyse sende yapabilirsin vs vs gibi. 9 gun boyunca pijamadan kulottan kaka temizlemekte bikmistim ama 10 .gun birlikte yine girdik, tuvalet kagidi rulosunu yırtıp kaka gibi gösterip , oglum bak ben yaptim hadi sende yap dedim ve sonra oda yapti. Daha kakasini ve cisinin geldigini tam anlayamdigi icin surekli soruyorm ve takip ediyrum yoksa kuloduna yapiyor. Su noktaya geldigime şükrediyorum .ne kadar zor bisey.