Gryffindor Bebeğimin sizin bebişlerinize tavsiyesini yazıyorum 😃 “ Anneniz sizi güzelce hazırlayıp dışarı çıkaracakken kakanızı yapmanızı tavsiye ederim.”😃
Melis2015 Gryffindor misafir geleceği zaman sürekli ağlayın kucaktan inmeyin misafir gelince uyuyun😅 bnm bebeğimde bu şekil tavsiye ediyor🙈çocuk durmadi fazla bişey hazırlayamadım diyorum benim çocuk uyuyor yalancı çıkartıyor beni😂
bambiii Gryffindor Aylisten diğer bebişlere tavsiye; “Gecenin bir yarısı ileri geri gidip beşiğinizi sallayıp duvara vurarak annenizin ve komşularınızın yüreğini hoplatabilirsinz bence çok eğlenceli 😈” Beşiği bir şekilde sabitleteceğim çünkü duvarda iz oldu ve komşu şikayet etti😀😀
Tasfamily Gryffindor Gece boyunca emmek isteyin memenin ağzınızda olmadığını anlayınca basın yaygarayı der benim kızım heralde😂😂
Busra2835 Melis2015 bu çok doğru dün yaşandı 😂😂 Benim bebişimin tavsiyesi “karnınız tok beziniz temizken ağlayın etrafınızda pervane olsunlar”
AbrhamH Melis2015 kiz benimki hem gelene kadar durmuyor bacagima yapisiyor hem de geldiklerinde tepemden inmeyip durmadan agliyor. Ne oturduğumu anlıyorum ne ikram ettiğimi 😄🤦🏻♀️🤦🏻♀️ şükret gene uyuduğuna
Melis2015 Mercan28 aynı iste yalancı çıkartıyor bizi onlar gidince de uyanıyor gelde şimdi inandır herkesi😂
Areenn Zuzucuk çünkü uyku uykuyu çeker 😂 ben bile çok uyuduğum zaman daha uyuyasın geliyor uyanmak çok zor oluyor
Baakpnr- Anneniz ‘bu çocuk hiç uyumuyor ‘ diye anneanneniz ve babaannenize sitem ettiğinde , onlara gidince deliksiz uyuyun…. 😂
Gryffindor Baakpnr- Ahaha hatta onlar size yemek yedirirse ağzınızı hep açın tabakları bitirin anneniz deli olsun 😃
Birdunyabircennetannesi Baakpnr- Ya bu bizimki valla 1 hafta boyunca full ağladı annemlere gittik annemle uyudu o gece uyumuş ağlamamış😅
Tasfamily Gryffindor Denedim aventi almıyor malesef bazen dışarda 2-3 dk alıyor sakinleşiyor yada ağzında geveliyor sakinliyor ona şükür diyoruz. Evde yapışık ikiz gibi yaşıyoruz 😂
Gryffindor Tasfamily Emzik özellikle gece çok iyi oluyor. Biz de öyleyiz emmek için değil ama meraktan sürekli dibimde 😃
Annesininkalbiii1 Gryffindor “Misafirliğe veya dışarı gezmeye gideceğiniz zaman uykudan uyanmak bilmeyin anne babanız sizi beklesin gideceğiniz yere geç kalın.” 😂
Denizzz88 Gryffindor anneniz sizin için “o yemeği yemez benimki sevmez onu dediği zaman tabaktakilerin hepsini bitirin.”😂