nhduman Kızlar iyi geceleeer 🌺 acaba puseti bırakıp ne zaman bebek arabasına geçtiniz? Bende düşünmüyorum değil ama ne zaman bırakacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen 🙏🏻
sarilokumumm nhduman benim oğlum aman aman büyük kilolu olmadığı için 8.ayda fln geçtim puset dar gelip oturmak istediği dönemde bıraktım
2626 nhduman ilk 6ay puset oturmaya başlayınca diğer büyük olan aparat kullanılıyor bende 6.ayını doldurmasını bekliyorum
Gmsf 5 buçuk aylıkken geçtim oturuyodu çünkü oğlum pusete sığmıyodu boydan uyuyamıyodu düzgün içinde 6 aylıkkende oto koltuğunda oturtmaya başladım
minnakin_annesi nhduman 8. ayda geçtik. ama bebeğim bebek arabasında durmak istemiyordu puseti bırakınca biraz daha uzun kalmaya başladı
Zlm nhduman 5 aylıktı pusette rahatsız oluyodu destekli oturuyodu ama diğer kısma geçincede insanlarin üstüne üstüne geliyo olması onu çok korkuttu bir ay kadar sürdü alışması.
yusufmertmom nhduman destekli oturtmaya başlayınca geçebilirsin. Yatar şekilde bebek arabasını kullanırsın istediğin zaman