ELizMetin Arkadaşlar 3 aylık kızım pişik oldu bepanten, sudocrem , hakiki zeytinyağ uyguladık geçmiyor lütfen deneyimlerini paylaşır mısınız ??
Anonim81 ELizMetin yıkayıp güzelce kurula her zaman. Doğduğu günden beri yıkıyorum. Çok nadir pişik olur bebeğim. Hindistan cevizi yağı sarı kantaron yağını dene birde. Çok mecbur kalmadıkça pudra kullanma.
Ipekada34 ELizMetin sadece pisik mi yoksa yaralı pisik mi ? Benim kızım yara şeklinde pisik olmuştu o saydiklariniz hiç biri fayda etmedi ama doktorumuz verdiği krem etkisini 2 günde gösterdi ve düzeldi çünkü pisik yara yapmıştı yanık gibiydi
Areenn ELizMetin yeni doğduğunda bizim de olmuştu dediklerinizi ve ekstra mustela krem kullandım geçmedi. Doktorumuz travazol yazdı 5 gün kullanabilirsin dedi 3. Gün geçti pişiği bir daha da olmadı şükür
Ayazzmomms ELizMetin sağlık ocağında doktora sorarsanız bir iki krem verıyor karıştırıp sürüyorsunuz bır günde geçirdi bizde
Dilaraaaaaaa ELizMetin oğlum çok kötü olmuştu ne aldıysam olmadı daha kötü oluyordu burda bir arkadaş desitin mor olanı önerdi aldım çok iyi geldi
Mavis34 ELizMetin fito krem ve madasassol krem karıştırıp sür. Birde her alt açmada yıka mutlaka hemen geciriyor
Busragokceberra ELizMetin mavi olan hametan çok iyi geliyor göz göz olmuştu kızımda o geçirdi tavsiye ederim şiddetle
sevimgulce ELizMetin yaralı pişikse sakın desitin sudokrem bepanten gibi kremler sürmeyin. Gözenekleri tıkar. Yaralı pişikte veya mantarda her kakalı bezde güzelce popoyu yıkayıp 5-10 dk açıkta bekleyip sonra bezlemek gerekir. Yaralar için de madescar krem merhem iyi gelir. Mantar var ise tyrosid. Yaralar söndükten sonra desitin sudokrem bepantol gibi kremler sürebilirsiniz.
zeynep91 ELizMetin Çok geçmiş olsun dermotrosyd krem günde üç defa kullandık hemen düzeldi doktorumuzun tavsiyesiydi
Zer ELizMetin canım merhaba Bnm oğlumda çok pisik olmasada aksamları iila oluyodu ben yarım kilo suyla 3kapak oksijeni karıstırıp pamugu ona ıslatıp siliyorm inanilmaz sekilde fayda gördüm hamd olsun tavsiye ederim ama oraya direk oksijen sürme sakın