Atlasbora simdi soyleki bnde oglum dogdu ilk zamanlar sutum cok guzeldi sonra bi anda azalmaya basladi ne kullandiysam ise yaramadi hamilelikten once reaktf hipoglisemiyle ugrasiyordum insulin direncimde vardo ama gebelk sekerim cikmadi hamileliktw sdce bebegm kilo aldi ben son ay birqz sistim okdr.oglum dogdu ilk zamanlar farkli besleniyodum sut olsun diye dayaninca tatliya farkli seylere sutum hepten azaldi mayya tablet ictim bianda cok kilo aldim.aonra sekerimi olctrdum cnku norml olmadigi belliydi tabi bu arada oglum emmeyi birakti tamamen.kesildi yani.sonrasinda kan sekerinde vs hep sorun ckti doktorla gorustk sutle direk baglantili oldugunu soyledi ayni sekilde bi emzirme danismani bayanda soylemisri oncwsinde ama ben dinlememkstm.artk demekki kanda sekerin sutle ilgisi var doktoe dedigine gore.oglum 10 aylik 6 aylktan birakti emmeyi.bende basladim spor diyet vs anca duzene soktum kilo verdkcw saglikli beslendikcw rahatladim.suan belki sagsam surekli sut iner .sut sekerle direk baglantili kesnlke caresine bakin.ikizleri olan bi ablamiZ var ayni sorunu yasiyor.yurtdisinda.ordaki doktorda bakiyor degerlwrinw seker sknti onu soyluyor.