sb- Ne zamana kadar biberonları kaynatmaya devam ettiniz acaba mama içmesi bitene kadar devam ediliyor mu yoksa yaşına girince vs bıraktınız mı
Bircaykoyicelim sb- ben cam kullanıyorum 3 ayda bir degistiriyom. Her mamadan sonra guzelce yıkıyorum emziğini kaynariyorum.
zeynepliyakusum sb- doğduğundan beri her mamadan sonra hiç bekletmeden güzelce yıkıyorum haftada bir kaynatıyorum biberonuda emziğide o yeterli oluyor bana göre
sb- Bircaykoyicelim teşekkür ederim cevabınız için🥰 ben de öyle yapıyorum sanırım mamadan kesene kadar devam etmek gerek
Bircaykoyicelim sb- rica ederim🌹. Tabiki ne kadar yenilesek de cam da olsa illaki bakteri üretiyor biberonlar. En güzeli her seferinde kaynatmak 🌹🥰
sb- MelisaGoktugMommy aa teşekkür ederim aklıma gelmemişti iyice temizlenmiş olur ama kokusu kalıyor mu biberonlarda
zeynepliyakusum MelisaGoktugMommy çünkü bana yeterli geliyor.her mamadan sonra biter bitmez elimin dayandığı kadar sıcak suyla ve biberon emzik temizleyiciyle iyice yıkıyorum sonrada içine kaynar su koyup 10 dk bekletiyorum.23 aylık kızım çok şükür şimdiye kadar hastalık mikrop görmedik
MelisaGoktugMommy sb- yok canim ben sonra tekrar bi sudan geciriyorum zaten bi iki damla mikroplar kirilsin diye