Masalergn Bebeğim 5 aylık doğduğu günden beri molfix yenidoğan ıslak mendil kullanıyoruz fiyatı çok arttı o yüzden kullanıp memnun kaldığınız önerebileceğiniz ıslak mendil var mı
Happymother- Masalergn ilk başta sleepy kullandım beğenmiştim sonra hepsi buradadan çoklu sipariş verdim indirimdeydi slepy extra Nalet gelsin bitsin diye heryere harcadım şimdi baby turco kullanıyorum indirimden toplu paket alıyorum daha bereketli oluyor ben beğendim
Lovemoombaby Masalergn baby turco kullanıyorum çok güzel memnunum hepsi burada da alıyorum 24 adet ıslak mendili 155 TL ye almistim indirimdeyken
livanurvealpinannesi61 Masalergn baby turcoyu ben hiç beğenmedim sleepy natural yada sleepy bio natural ikisi de çok iyi.
2maviboncuk Masalergn Baby turbo zeytinyağlı yeşil paket bende primanın ıslak mendilinden geçtim çok memnunum ben trendyol dan 12paket alıyorum indirimi rakip edip baya uyguna geliyor tavsiye ederim
livanurvealpinannesi61 Masalergn baby me yenidoğan da güzel ebebeğin kendi ürünü canım ben şuan sleepy natural yenidoğan kullanıyorum memnunum