Minikminik Bebeklerinin odasında kullanan var mı bizim doktorumuz isilemesin diye aynı oda içinde uzaktan açık kalsın günde ⅔ defa ılık duş dedide aynı oda içinde içim rahat etmiyor siz kullanıyor musunuz?
Elika00 Minikminik evet klimada kullanıyoruz. Dikkat ettiğiniz sürece birşey olmuyor çok da kafanıza takmayın önünde tutmaYın odayı havasız asla bırakmayIn birşey olmuyor
Sessiz_oyuncu Minikminik kullanıyoruz bazen sabaha kdar açık oluyor. 1 de çalıştırıyoruz bebeğimn beşiğinden uzakta ama aynı odada.
tazebiirannee Minikminik uyku esnasında değil ama gün içinde illaki kullanıyorum bana gelicek şekilde yukarı doğru veriyorum bi şey olmuyo
Minikminik Elika00 cam açık sineklikli vantilatör kapının girişinde bebeğe zararlı diye evde yoktu bugün aldım doktor diyince isilikler çok zorluyor 40 dereceleri buluyor burası bu hafta sıcaktan kavrulduk nerdeyse
Elika00 Minikminik birşey olmaz merak etme ilk zamanlar alışana kadar bebeğini kontrol et vücudu her soğuk olduğunda üşüdüpü anlamına da gelmez ama. Ensesini göğsünü kontrol et. Benim zıbınla cam açık yAtıyoruz üstüne müslin örtüyorum bağırıyo 😂
Minikminik Elika00 bizde zıbınla yatıyoruz ama çok sıcak boyun ve omuz bölgesinde isilik oldu götürdüm doktor ılık duş ve vantilatör dedide aldım bugün çalıştırdım aynı odada ama korkuyorum😅
Minikminik Sessiz_oyuncu bizimde ilk gecemiz bakalım inşallah hasta olmaz içim pek rahat değil ama isilik ve terlememesi lazım😏
Minikminik tazebiirannee gün içinde ayaktayken terlemiyorlr uyurken terliyorlar benim işime yaraması için uyurken çalışması lazım😒
Lavinia_21 İsilikten tüm vücudu mahvolan bebeğimi cildiye doktoruna götürdük günde en az 2 kez duş aldırın ve serinde tutmaya çalışın klima yada vantilatör kullanın dedi kullanıyoruz ve bu sayede en azından rahat uyuyor bebeğim
Minikminik Lavinia_21 bende götürdüm boyun ve omuzlarda vardı doktor dedi ⅔ defa banyo ve vantilatör dedi aldım bakalım ilk gecemiz korkuyorum😏
Lavinia_21 Minikminik korkma annesi az uzakta ve 1’de çalıştır dönsün vantilatör sabit durup direk bebeğine vurmasın dönerek çalışırsa bişeycik olmaz havalar çok sıcak serin serin uyusun bebecikler
Minikminik Sessiz_oyuncu direk gelmiyor duvara çevrili onunda zaten anca kendine hayrı var odayı serinletmedi😅
Minikminik Lavinia_21 çok çok sıcak bizim buralar böyle çok sıcsk olmazdı ama bu sene kışta geç gitti yazda çok çok sıcak geçiyor 40 buluyor