Miracefem34 Annelik ve çocuk büyütme konusunda hassas olduğum konular var. Mahremiyet eğitimi de onlardan biri hatta çok hassasım hassas olunması gereken aman ne olacak bebek/çocuk o diye görmezden gelinecek bir konu değil. Kimsenin yanında alt değişme, üst baş değişme, banyo yapma vs bunları yapmıyorum yapmak isteyene izin vermiyorum. Annemle aynı odada tek bile olsam farklı müsait bir yere geçerim. Sahil kenarında da buna dikkat ederim insan içinde soymam burası deniz ne olacak demem. Eşim dışında öpülmesinden hoşlanmıyorum izin vermiyorum. Vücudu üzerinden sevgi gösterisine, şakaya tahammülüm yok bunu yapanlar oluyor uyarıyorum baktım inada yapanlar varsa aynı ortama gitmiyorum. Biz büyük olarak kendimize ne kadar hassassak çocuklar da aynı hassaslıkla büyümeli ve bizim toplumumuzda bu bilinç yok. Pipi aç göster amcalara, mamişlerini yerim, fıstığını severim,ağzını yerim, vur poposuna sevecen şu tombik bacakları ve daha aklıma gelmeyen bir sürü bana göre edepsiz onlara göre sevgi cümlesi… Ne alaka ya biz senin popona vurarak mı seviyoruz ya da kova koca adamlar pipi açıp mı geziyorsunuz mamişlerimizi de kimse görmüyor yemiyor eee çocuk olunca ne oluyor bana saçma ve itici geliyor. Aile içinden annem, babam, kaynanam bir kaç kez yaptı uyardım anlamayanı tersledim kimse kusura bakmasın bu benim çocuğum ve kimse bu şekilde sevmesin onlar büyük saygıda kusuru düşünemeyeceğim konulardan biridir. Eşimle kızımın yanında üstümüzü değişmeyiz, ilişkiye girmeyiz uyuyor anlamaz duymaz demeyiz farklı odaya geçeriz. Kızım büyüdükçe çok yakın ailemiz izin alarak öpebilir tabi kızım izin verirse sonuçta beden ona ait ama şuan izin vermeyi bilmediği için annesi olarak ben izin vermiyorum.