MinelAskEla Kızlar evime ilk kez eşimin akrabası yatılı gelecekler eşimin dayısının oğlu yeni evlendi gelin kızla birlikte gelip bizde kalacaklar sonra yurt dışına evlerine gidecekler 😁 şimdiden dip köşe temizliğe girdim bahane oldu aslında banada şu gün yapayım bugün yapayım derken . Koltukları silecem cam kapı perde . Halıyıda yıkamadan yeni geldi ama üstünden bende bi silerim . Misafir nevresim takımınıda bi yıkarım . Yıkayıp koydum ama yumşatıcı atmamiştim şimdi mis gibi kokulu ne var kalıcı hem perdeye hem nevresime atayım katayım yıkama yapayım Birde geline hediye ne vereyim :)
portakallikekim MinelAskEla yumoş mavi olanı üstüne tanımam pişman olmazsınız buram buram kokuyor çamaşırları serince kokusu komşuya kadar gidiyor nevresim yıkadıgımda kapıya asıyorum evide mis gibi kokutuyorlar
Lalekalbur20 MinelAskEla yumoşun mavi ve kırmızısını çok seviyorum. Eşimin ablası annesi de sordu ne kullanıyorsun böyle güzel kokuyor diye söylemedim 😅😅
Zeytinnn-gozzz1 portakallikekim bende onu kullanıyorum. Çamaşır asarken alt komşum balkona çıkıp “sen ne kullanıyorsan bana da söyle çok güzel kokuyor” demişti😊
MinelAskEla portakallikekim mavi önde gidiyor ama hem mavi hem kırmızı alıcam ben 😂sonuşta çok kullandıgım bişiy
MinelAskEla Lalekalbur20 😂😂 hangisi daha güzel peki 😂😂 ben pembe kullandım oda kalıcıudı ama eşim ağır dedi 😂
Haticerdogan MinelAskEla yumoş amber. Üstüne tanımam 3-4 gün gitmiyo. Hatta çamaşırları seviyorum 1-2 gün evde bile kokusu kalıyor.
Efeninanne_sii MinelAskEla Yumoş mavi yada pembe yumuşatıcı bir sprey şişesine koyun üstüne su ve çarşaflara sıkıp katlayın gelmelerine yakın tabi kokusu çok güzel oluyor kıyafetleri ütülerken ve çarşaf degitirirken hep sıkıyorum
MinelAskEla Efeninanne_sii maavi olana bakacagım kokusuna teşekkür ederim. Pembe olan eşime ağır gelmişti
Lalekalbur20 MinelAskEla mavi olan lilyum kokulu güzel kokuyor ağır değil ama kırmızı olan amberli o biraz daha kalıcı kokusu biraz ağır gelebilir belki eşinize 😇 ben ikisini de severek kullanıyorum hatta geçen markete gittim peros 40 yıkama yumuşatıcısı 20₺ yazıyordu , merak edip aldım banyo paspaslarımı yıkadım o da güzel kokuttu banyomu. Onunla kırmızı amberlisini almıştım hem de çok uygun fiyatı.
Efeninanne_sii MinelAskEla makinadan kalıcı kalmıyor kokusu bazen tavsiye ettiğim gibi sprey şişesine koyup çarşaflara sıkın ve katlayın 🙏❤️
Deletedmom_58 MinelAskEla evinde eksik ne varsa onu alabilirsin . Ben bingonun kırmızı kullanıyorum nadir de vernel lavanta kokusu defalarca yıkasam da çıkmazdı
MinelAskEla Deletedmom_58 bingo kırmızı şuan evimde olan vernel hiç kalmadı bizde tabi makineden makineye koku değişiyor sanırım ama yumoş alıcam bakalım
balliborekkk MinelAskEla Bingo manolya bahçesi efsane mavi yumos kullanıyodum onu bile geçti yani kalıcılığıyla Yastık yüzleri falan yeni yıkanmış gbi çıkarıyorum dolaptan
hilalhanim MinelAskEla ABC mavili nevresimde Yumoş mavili renklilerde Yumoş pembeli beyazlarda kullanırım Bu üçünede bayılırım 😂
MinelAskEla hilalhanim 😂 ben gibisin sende bende yumoş pembeyi nevresimlerde bingoyuda çamaşırlarda kullanırdım takiii pembe olana eşim ağır kokuyor uyuyamıuorm diyene kadar😁 oysa ki tertemizdi kokusu mavi alıcam
curly_mom MinelAskEla b3n kullanmıyorum ama arkadaşım mavi renk yumoş kullanıyor kokusı baya kalıcı ✨ Hediye için de bişey diyemem. Bizde o tarz durumlarda bi çift havlu, patik, yazma, lif gibi şeyler olır verirler ya da nevresim takımı, pike gibi şeyler..