Prensesannesi1234 Ben doğum yapalı 25 gün oldu hanımlar bugün farkettim sezeryan yerimin az altında deri soyulması gibi bise olmuş küçük yuvarlak kötü bise mı bu kortun inanın antibiyotik krem sürdüm hemen Göbeğim yarama sarkıyor ondan olabilir mi ? Basına gelen var mi
Deletedmom133 Prensesannesi1234 benim de öyleydi zamanla geçiyor canım benim 😊benimde hatta hafim pembe kan geldi şişti göbeğim karnın yukarı toparlanıyor karin
Alpismom Prensesannesi1234 havanın cok büyük etkisi var canım duştan sonra bebek pudrası sürüp açık tut biraz hemen geçiyor
Prensesannesi1234 Deletedmom133 ayyy içimi rahatlattiniz desemm🤲🏻 çok çok sagolun dikişimin orda öyle bise görünce inanin çok korktum antibiyotik kremimi sürdüm hemen
Deletedmom133 Prensesannesi1234 bende ağladım peçeteyle bakınca eşim iyice inceldi derin soyulmus karnın değiyor ya dedi ablamda sen atlattın artik dedi ben dedim ya iltihap kaldı ya dikiş açıldı diye ağladım ama şuan kayboldu yok sağdaydı benim 😊
Prensesannesi1234 Deletedmom133 elimde degil gobegim tamamen yaramin ustune degiyor 😔inşallah benimki de geçer hemencecik çok sagolun teşekkür ederim 😊🤲
Deletedmom133 Prensesannesi1234 eğer değdiği için çok acıyorsa ben karnımı hafif kaldırıp salla sarmıştım canım geçer inşallah herşey zamanla düzeliyor 2 ay 2 günlük oldu şuan hiç doğurmamış gibiyim sanki 😇
deletedmom719 Deletedmom133 canım eğer göbeğin dikiş yerini kapatıyorsa havasızlıktan da alabilir. Ben sıkı baksır giyiyorum hep göbeğim yukarı toplanıyor sende öyle yap bence 😊 hatta korse de kullanabilirsin 25 gün olmuş sonuçta ben çok korse de taktım
Prensesannesi1234 Hepinize cok tesekkur ederim hanimlar sagolun yorumlariniz icin yapicam insallah ❤❤😊