Elifnefesyunus Bebeğim birkaç gün sonra tam 2 aylık durduk yere ağlamaları memeyi seven bir çocuk olmasına rağmen memeyi 2 dakika emip atıyor tekrar istiyor ağlıyor huy değiştiriyor yaşayan var mı neler yapıyorsunuz
Momofkaan Elifnefesyunus 2.5 aylığız bizim de öyle sakin kalıp tekrar tekrar memeyi teklif etmek gerekiyormuş artık birçok şey dikkatlerini çektiği için sanırım. Eğer olmuyorsa daha sessiz sakin loş bir odaya geçip emzirmeyi deneyebilirsiniz bende işe yarıyor
157258 Bizde 2 buçuk aylığız bi 10 gündür falan aynı artık emsin diye ter döküyorum resmen mememde çığlıklar atıyo emmek istiyo ama geri atıyo vallaha şaştım
Elifnefesyunus 157258 tek ben yaşıyorum sanmıştım mama veriyor musunuz evde biberon vardı almıştım çok uygun bişey çok akıtıyor asla almadı onuda başka Bi biberon alıcam birde öyle denicem
157258 Elifnefesyunus günde bi kere veriyorum süt alerjisi olduğundan diyet mama veriyorum onu da çok sevmiyo çok aç olmazsa onu da içmez asla ama şimdi açken de içiremiyorum, we baby nin biberonuyla veriyorum ben
Elifnefesyunus Littlebird bendede we baby var çok akıyor ağzı çok büyük kabul etmiyor başka biberon almalıyım
Littlebird Elifnefesyunus anlattığınızı biz de yaşamıştık ama meme ucum yoktu biberon kullanmıştım o yüzden olmuştu meme reddi. Emzirmek için çabalamak istiyorsanız biberon vermeyin derim. Biberon alınca kolay geliyor memeyi zorlamıyor bebek. Eds yapabilirsiniz ya da kaşık biberon kullanabilirsiniz. 3 aylıktı kızım ben eds ile biberonu bırakıp tamamen emirmeye döndüğümde