feyzzannur Anneler biz bi aydır kullanıyoruz. Bebeğimin dudağında kabarma gibi bir görüntü var. Bunu önlemek için bir şey kullanıyor musunuz ? Sizdede böyle bir etki yaptı mı? Acıdığını düşünmüyorum acısa emmek istemez. Yanlış yaptığım bir şey mi var acaba?
Zhrrl feyzzannur merhaba pamukçuk olabilir mi ağzında? Ben de aynı markayı kullanmak durumunda kaldım biz de öyle bir şey olmamıştı
Eslemsi feyzzannur bu emmekten olur canim. Iki kizimdada olurdu. Sonra o kabuk atar duser tekrar tekrar olur korkacak bisey dgil
feyzzannur Zhrrl zannetmiyorum ya dudağı dışa doğru kabarmış gibi. Pamukçuk beyaz bir görüntü değil mi. Çok çekirdek çitlersin öyle bir hal alır onun gibi
Zhrrl feyzzannur Arkadaşıma sordum az önce onda da aynı durum vardı kendiliğinden geçiyor dedi kabarcık inşallah sizin de öyle olur
Deletedmom_62 feyzzannur bebeğim şuan 8 günlük aynı kabarcık bizde de var sanki üst dudağı su toplamış gibi. ben uç kullanmıyorum
Eslemsi feyzzannur bu arada meme ucuyla yada biberonla alakali degil. Hepsinde oluyor. Bn sagip biberonla besliyorum ilkini de oyle buyuttum uc yk bndede mesela yinede oluyor