EfosMoM Merhaba kizlar kizim 9ay21 gunluk demir eksikligi var doktor bu damlani kullanmami soyledi ? Trendyolda acaba orijinal urunmu ? Ve kullanan varmi?
livanurvealpinannesi61 EfosMoM ben kullandım oğlumun değeri düşük çıktı hiç etkisi yok başka damla kullanın bence. Ben 13 ay kullandım yine düşük çıktı değeri.
Littlebird EfosMoM ben ocean kullandım hep ama demir değerleri çok düşük çıktı kızımda aşırı sinirliydi meğer ondanmış. Ferrum şurup kullanıyoruz şimdi
Merveeemeeliss EfosMoM yorumlarına baksanız daha sağlıklı olur bizde bunu kullanıyoruz ama eczaneden aldık
Merveeemeeliss Merveeemeeliss EfosMoM eczaden alırsanız aklınızda şüphe kalmaz diye düşünüyorum ama bizdekide aynısı bu kutunun
livanurvealpinannesi61 EfosMoM evet malesef damla miktarını artırdım yine düşük çıktı tahlil yaptıran çoğu kişi düşük çıktı diyor.
EfosMoM Littlebird ya benimde kizim sinirleniyor bagiriyor sinirlenib elindeki oyuncagi yere vuruyor bagiriyor acaba kan degerleri dusukmu diye oyle yapiyor
Sahrabalam Ayından bir yaşına kadar kullandık bir yaş tahlillerinde Demir eksikliği çıktı doktor kullanmadınız mı diye sordu söyledik microfer kullandığımızı sonra sidefer kullandık yine yükselmedi bestiron yükseltmedi en son surup kullandık doktor bunlar bitkisel içerikli olduğu için tedavi etmek amacıyla kullanılmaz dedi sadece destekler düşük olan Demir’i yükseltmez dedı
Littlebird EfosMoM doktor bana öyle demişti. Demir değerleri düşük olunca sinirli oluyormuş. Bizim geçti o sinir şurup kullanmaya başladığımızdan beri
Sahrabalam EfosMoM yani 8 ay kullanmamıza rağmen kansızlık çıktı şuan ferro sanol b surup kullanıyoruz
Merand Benim bebeğimde 4 buçuk aylık başlamam gerekiyor ama karar veremedim. Aranızda kullanıp memnun olduklarınız varsa paylaşırmısınız?
Tugce7878 Ben kızıma 6 ay itabaren ocean kullandım her çocukta herşey yaramaz ama doktorun tavsiyesine uyun bence ben bir proglem yasamadim halende kullanıyorum