Tugba07eylul Bebeğim 11 aylık hala akrabaların doğru düzgün kucağına gitmiyor aglıyor bazı insanlarda sizin de öyle mi ?
meleginannesiyim Tugba07eylul benim ki de 7,5 aylık herkese gidiyo bende sinirleniyorum:( o zamanlar gidiyomuuydu acaba sizin ki
Yavrugeyikinannesi meleginannesiyim Benimki o aylarda herkese gülüp giderdi ama şimdi hiç kimseye gitmiyor . Şuan 14 aylık sadece bende ve babasında duruyor. Aslında bu iyi bişey çünkü bizimle güvenli bağ kurmuş ancak diğerlerinin yabancı olduğunu da anlıyor. ☺️
Tugba07eylul Arasbeyinannesi kaynanaya gitmiyor bende seviyorum gitmemesini ama hep salak salak konuşuyor
Tugba07eylul Yavrugeyikinannesi evet ama kaynana falan konuşuyor salak salak onada gitmiyor o yüzden sinir oluyorum
Arasbeyinannesi Tugba07eylul her bebek faklı bosverın oğlum 1 yasında oda gitmez sevmiyor kuzenimin var cocugu herkesın kucagında mesela o yüzden akışa bırakın
meleginannesiyim Tugba07eylul hahha gitmesin kız keske benim ki de öyle olsa herkes emavi boncuk delirtiyo beni
Yavrugeyikinannesi Tugba07eylul Valla benim istediğim bu zaten oğlum bi tek beni sevsin benden başka kimseye gitmesin zor oluyor ama olsun😂Biraz büyüse zaten kaynanalar anneleri alıştırıyor der🤭😄