Sevgidrsn Merhabalar bebeğim 10 aylık kahvaltı yaptırırken cok zorlanıyorum çayla verirsem yiyor vermezsem ağzını bile açmıyor pekmez ıhlamur meyve su hiçbiriyle yemiyor nasıl bir yöntem denemem lazım ?
Marianne Sevgidrsn çay için çok erken değil mi? elma suyuna %30 elma suyu %70 su ekleyip veriyorum, şekerini aza indirmek için. onu da 1 yaştan sonra başladım.
Bircaykoyicelim Sevgidrsn Normal bildiğimiz siyah çay mı? Eğer öyleyse çayı nerden biliyor 10 aylık bebeğiniz? Yine siz icirmişiniz en baştan neden? Bı sürü Bebek çayları var.
Cansudkmts Sevgidrsn 8 aylık kızım var bizimle birlikte kahvaltı yapar ama çay asla içirmedim ister hep bende su veririm başka meyve suyu yaparım siz alıştırmışsınız Kİ sürmeli istiyor
Duyulurum Sevgidrsn çayı içti ki bilip istiyor. Çayın sıcak oldugunu ona uygun olmadığını anlatın ve bir daha vermeyin. Zamanla unutur zaten
Sumiree Sevgidrsn sakın sakın vermeyin ilk sene demir depoları oluşuyor siz çay verirseniz demir depolarının oluşmasını engelliyosunuz buda kansızlığa kansızlıkta anemiye neden oluyor