Pnar_2886 Kızlar denediğini lezzetli aaaa hazir mi dedirtecek bir tarifiniz var mı İnternete çok videolar var ama olumlu olumsuz yorumlar var karar veremedim 🤔🤔
sarilokumumm Pnar_2886 geçenlerde eşim internette görmüş hazır lavaştan lahmacun yapıyorlar deneyelim mi dedi denedik hazır gibi oldu ve çok pratik oldu
pogacayanakk Pnar_2886 biz Adana’da kendimiz iç harcı yapıp ekmek fırınına yollardık içime katılacak malzeme biraz da damak zevkiyle alakalı. Ben memleketim haricinde yedeğim hiç bir lahmacunu beğenemiyorum ama eminim ki benim beğenmediğimi çok sevenler de vardir
Buketpoyraz Pnar_2886 ayy kız dün denedim hepsi güzel oldu ama kıymayı fazla koymusum etli ekmek gibioldy 😂😂😂😂
pogacayanakk Dmt-01 hasret kaldım lahmacuna vallahi, bir kaç güne gideceğim gittiğimde yapılacaklar lıistesinin başında lahmacun yemek var🤭😁
pogacayanakk Pnar_2886 domates Kuru soğan Kuzu kıyma Maydonoz Sıvı yağ Biber-domates salçası Karabiber Kimyon (etin kokusunu alsın diye) Tuz Ölçü veremiyorum hep göz kararı yaptığımız için
sarilokumumm miniikmucizeem normal lahmacun içini hazırladım hazır lavaşlar var ya ben BİM’den aldım 12 li tarifi bulamadım lavaşa içi sürdüm fırında bi 10 dk dk fln pişti yumuşacık oldu unonun flnda var lavaşları