meyrakus Kızlar bu zamana kadar kızım pişik oldugu için prima kullandım ama gerçekten çok pahalı artık 6 aylık oldu başka bez denemek istiyorum molfix puresoft kullanan var mı memnunmusunuz
AngelMotherr meyrakus eevetttttttttttt harika bel kısmı vs. 10 aylik daha yeni kullanıyorum ben hafif bepantol sürüyorum her bez değişimi
mira___ meyrakus tek sorunum arkası büzgülü ve çocuklarımda kızarıklık ve kaşıntıya neden oluyor. Normal Molfix kullanıyordum bu sefer bundan aldım ama normale devam
kirmizibasliklikiz_ meyrakus pure and softtan ziyade normal molfix daha iyi gibi geldi bana. Pure and soft daha genis ve kalin bu yuzden ara ara sizdirma oldu normal molfix de cocuklar cok nadir pisik oldular ve butun gece ustunde kalmasina ragmen tasma olmuyor tavsiye edebilirim denemek isterseniz
Kaptan03 Çok.guzel bir ürün cnm oğlum onbiraylik ve üç aydır bu serisini kullanıyorum..gayet iyi oldu tavsiye ederim güzel bir bez
meyrakus Kaptan03 yani prima kullanıyorum ama arada kızarıklık oluyor popoda bende bebekliğinden beri sudocream kullanıyorum
AngelMotherr Kaptan03 canım ya ben 100 adet 5 no mavi paket bitirdim 😄😄😄 sonra soft aldim indirimde 88 mi 86 adet 150 tl verdim 4 no aldım soft 5 no büyük 4 no küçük geldi gözüme hep 1 beden büyük takıyorum niye bilmiyorum 😃😃😃😃 ama şuan 4 takıyorum 9.800 kg
livanurvealpinannesi61 meyrakus ben kızıma kullandım hiç beğenmedim aşırı taşma sızdırma yapıyor en iyisi molfixin mavi paket olanı diğer molfix ler aşırı kötü.
Kaptan03 meyrakus popodaki kiziraklik olur illaki ya normaldir bezi atınca kalmaz birşey sonuçta sürekli kapalı orası..benm oğlanda ön bölgesinde oluyordu ona sudocream çok iyi geldi içinde sanırım çinko var .
mhdmraa meyrakus harika bir bez doğduğu gunden baby turco pişik yaptığında bu beze geçtik ilk gunden beri kullaniyoruz
meyrakus mhdmraa kalınlığı nasıl sızdırma yapmıyor değil mi kızıma sleepy goon denedim hepsi aşırı pişik yaptı prima kullandık hep ama artık değişmek istiyorum aşırı pahalı ek gıdadan dolayı çok kaka yapmaya başladı yetişemiyoruz beze artık
mhdmraa meyrakus sızdırma yapmıyor bizde. Aynı zamanda molfix izotonik sulu ıslak mendilini kullaniyorum pişik olmuyor ıslak mendil de önemli
Kaptan03 AngelMotherr maviler biraz daha küçük oluyorda vallaha benm oğlana dört numara çok iyi oluyor cnm ki azcikda tombiktir 😁😁ama çok pahalandi bu serisi sürekli zam
ipekkizimmm meyrakus ben 2 paket almistim denemek icin. kullaniyorum su an ama bir an once bitsin diye dua ediyorum 😂😂 kalinligi ve tasirma yapmasini begenmedim. normalde sleepy kullaniyoruz ondan memnunum. pisik azcik oluyo ama benim kizim gunde 5-10 kere kaka yaptigi icin 😂😂😂 cok silinmekten oldugunu dusunuyorum.
Tospikcik mhdmraa ben de bu sekilde kullanıyorum. Molfix pure soft ve molfix izotonik sulu ıslak mendil. 6 aylık, hiç pişik, sızdırma, bezden alerji vs olmadı
meyrakus mhdmraa ben ıslak mendil hiç kullanmadım ebebekteki pamuklardan kullanıyorum. Hiçbir ıslak mendil bana güvenli gelmiyor
mhdmraa Tospikcik baby turco stoklamistim ama doğum yaptiğimda daha hastaneden çıkmadan poposu kabuk kabuk olmuştu pişikten. Molfix candır indirim kovalıyorum 😃
Nurrr1 meyrakus bebeğim doğduğundan beri kullanıyoruz izotonik sulu mendili ile birlikte ne pişik ne taşırma herhangi bir sorun hiç yaşamadık tavsiye ederim 🌸