Deletedmom_73 Merhaba kızlar farklı bir konu açacağım benim TSH 150 çıktı ilaç kullanicam ve adetim 4 gün gecikti yüksek olup bu kadar geciken var mı adetle ilgili hiç bir belirtim de yok sadece akıntım var 🙄
VERA19 Deletedmom_73 Tsh değeri yüksekse adet düzeniniz değişir zaten veya tamamen kesilir değer düşene kadar,tedavi sırasında düzelebilir
Wolverine Deletedmom_73 evet tiroid hastalarının hormonal dalgalanmaları çok normal. İlaç tedavisiyle bu düzene giriyor merak etmeyin
Deletedmom_73 VERA19 Asıl merak ettiğim uzun süre adet olamama gibi bir durum normal mi yani TSH yüksekse ne zamana kadar olmazsa endiselenmeliyim onu bilmiyorum.
VERA19 Deletedmom_73 Evet tsh değeriniz yüksekse uzun süre adet olmamak normal. Tedavinizi olduktan sonra hormonun düzelişine göre adet düzeninizde oluşacaktır🙏🏻
VERA19 Deletedmom_73 Evet tsh değeriniz yüksekse uzun süre adet olmamak normal. Tedavinizi olduktan sonra hormonun düzelişine göre adet düzeninizde oluşacaktır🙏🏻
Yerimseniben3404 Benimde sağlık ocağında tsh 99 çıkmıştı hastanede baktım 5 çıkmıştı değer ilaç kullanıyorum şimdilik 5aylık bebeğim var emzirdiğim için daha adet olmadım