Littlebird Merhaba, kızım 23 aylık dün memeden kestim artık. Bugün meme uçları çok sızlıyor uyandığımdan beri ve ağrı başladı hafif hafif. Bunu yaşayanlar neler yaptınız? Ne önerirsiniz?
defmommy Littlebird merhaba nasıl kesitiniz benim kızım da 23 aylık ama çok düşkün bıraktıramıyorum memeyi meme emdiği için yemek de yemiyor hiç kilo almıyor 😟 kaç kg kızınız bu arada yemek de yiyormuydu emerken
Sia Littlebird canım ya ağrıyı alacak kadar elinle falan sağım yapacaksın ya da eczanede onun ilacı varmış onu al
Littlebird defmommy Azruska_1602 bir kaç aydır konuşuyorum ben memede süt azaldı annecim yakında bitecek diyorum. Dün sabah artık süt bozuldu annem dedim emmedi. Uykuya emerek dalıyordu kızım o konuda zorlanıyoruz şimdi uykusu gelince meme diye ağlıyor bir defa sirke sürdüm memeye sonra teklif etti istediğinde öğürdü hem kokusunda hem tadından. Şimdi memeye yeltenemiyor ama alışkanlığı kırması kolay değil o da çok düşkündü memeye
Littlebird Sia dün akşam banyoda biraz sağdım ama bugün çok ağrıyor. Eczaneye sorayım teşekkür ederim
Littlebird Koalina dün akşam elimle biraz sağdım akşama kadar şişti çünkü. Ama bu sabah ağrı ve sızlama var
Littlebird defmommy güzeldi aslında çok yemek ayırmazdımda öğünlerini güzel yerdi ama son 2-3 haftadır çok azaldı yemesi. Yemek seçmeye başladı. Bir de arka azı dişleri ile köpek dişleri geliyor o yüzden sürekli emme istiyordu. Kilosu zayıf değil ama kilolu da değil. Haziran ayında en son görürmüştüm doktora 12 kilo çıkmıştı ama boyu da kısa sayılır kızımın 79-80 cm civarındaydı